Du visar för närvarande Gösarna riktigt tjuriga i regnet.

Gösarna riktigt tjuriga i regnet.

Jag tog en kort sväng ut på Sjön för att köra över några grynnor och göra några inspelningar jag ville ha. Tyvärr så motsvarade inte vädret vad jag önskade och kräver för att få till bra bilder. Så fort jag kom ut på sjön ökade regnet och vinden så det blev väldigt svårt att göra riktigt snygga video snuttar. Plan B var att fiska efter några gösar och det var betydligt enklare än att allt annat. Alla gösar var på plats i sjön men hade det gemensamt att de inte ville ta mina jiggar.

Två bra gösar som satte full fart mot betet så jag trodde att de skulle äta upp allt jag hade. Men som vanligt händer det som alltid händer kalla regntunga dagar. Gösarna fullkomligt kastar sig fram i full fart men stoppar tyvärr strax intill betet och simmade bara sakta efter det istället. Den här reaktionen upprepas gång på gång. Mitt bete som är mitt mellan gösarna är en liten 12 cm SIck VIrbe, inte ens den tog de.

Något senare hittar jag två nya gösar som ser lika dana ut som alla andra på ekolodet. Du kan se min jigg som är strax över den som är till vänster.

Sekunden efter att den här bilden togs gjorde gösen ett kraftslag med stjärten och så var det bom stopp i rullen. Härligt det är i alla fall några som vill vara med och leka.

Det var bara några som ville äta men det gör inget när de är i ganska bra storlek. Strax efter den här tog kom ösregnet och jag åkte hem.

Skitfiske

Lämna ett svar