Du visar för närvarande ABU-Hasse i båten fungerar alltid med gös.

ABU-Hasse i båten fungerar alltid med gös.

Det är en dag med fint väder och stilla på ytan. Nu ska vi se om abborrar och gösar är på sitt bästa humör.

Det är som vanligt massor av betesfisk runt risvasen men det är väldigt få stora abborrar som vill äta. Jag gör flera flyttningar med båten för att få till ett ok fiske nu när Hasse kommit i båten. Men det är svårt och vi provar alla olika metoder som vi kan tänka oss utan att få till det riktigt.

En lite mindre abborre faller för Hasses Ned-riggade bete så de är där och vill äta ibland. Sedan tar det slut och vi har några bra påslag men ingen fisk som fastnar. Efter två timmar ger vi upp abborrfisket och åker ut en bit för att prova på gösarna istället. Jag ser ett bra eko nere på 8 meters djup en meter över botten. Det bör vara en fin gös , som tyvärr förvandlas till en krokodil. Men det var en trevlig stund bakom mitt Bekley E- Motion abborrspö.

När gäddfisket är utfört drar vi iväg till ett annat ställe på sjön där vi ska fiska gös en stund men först lite lunch i form av stekt korv med bröd. En chirozo lagom kryddig är bra i solen.

När vi klarat av korv-lunchen är vi färdiga för gösfiske. Det är en hel del gösar igång som vi ser på ekolodet och vi får omgående in ett bra eko som Hasse kastar på. Den tvekar en sekund sedan kommer hugget som en kobra och Hasse lyser som en sol . Äntligen gös på kroken igen , det är för mycket fiskesälj och för lite verkligt fiske. Så säger en riktig säljare på ABU Garcia att de saknar riktigt fiske, fast de jobbar med fiske var dag. Naturligtvis ordnar jag så han kan komma ut och få lite riktigt fiske ibland.

När första gösen är fångad följer han upp det med ännu en till så det inte blir långtråkigt. Vi har en trevlig timma innan vi ska avsluta och åka hem. På den tiden hinner vi tappa tre fina gösar som inte tar bra nog men huggen är stenhårda. Men de ska vi ta en annan kväll. Vi pausar en stund i fisket med en liten bit kladdkaka.

Klart man ska må bra på sjön.

Jag var ute en liten stund föra Hasse kom till båten och han då få ännu en fin abborre strax över kilot . Helt otroligt fem turer och alla har gett stora abborre över kilot var gång. .

Nästa tur lovade Stig att åka med då ska ni få se på grejer. Tills dess ,,,,,,, skitfiske

Lämna ett svar