Du visar för närvarande Berkley Sick Vibe nya färger och storlekar

Berkley Sick Vibe nya färger och storlekar

Berkley Sick Vibe har utökats med flera nya superatraktiva färger och fler nya storlekar. Några syns här på bilden. Högst upp både 15 och 12 cm i färgen camo med blå rygg under där till höger en silverfärgad med rödprick på paddeln. Det har kommit nya storlekar som är 17 cm och blir bra till stor gös och gäddspinn. Nr 5 uppifrån till vänster som är ljusgrön var sommarens vinnare 2022.

EN filmsnutt om Sick Vibe. https://www.youtube.com/watch?v=1fpv3aEAI8c

Här ser man tydligt hur bra Sick Vibe rör sig i vattnet. Den är bra i den minsta och mellan storleken 9 + 12 cm till abborre och gös och när man kommer upp i 15 cm är den en gösmagnet samt bra för lite större gäddor.

Här en uppsättning olika färger som jag använt tidigare uppsatta på en bräda som jag visade under sportfiskemässan i Stockholm 2023. Uppifrån nr 2 är en silvrig favorit som i storlek 15 cm fungerade enormt bra under höstens sena månader. Före det, var det den som är nr 3 uppifrån med en röd paddel som under eftersommaren var grymt bra i storlek 12 och 15 cm.

Några av de nya färgerna på 17 cm långa Sick Vibe är de tre understa , där den blå sticker lite ut och borde provas så snart isen släpper sitt fasta grepp om sjöarna. De två över i silver och camo är säkert två vinnare på gösen i sommar. Den mindre 12 cm långa med orange paddel har ju redan många stora gösar på sitt CV. Det finns fler färger och storlekar men jag har inte fått tag i alla ännu.

Lämna ett svar