Du visar för närvarande Endast gäddorna var på gång.

Endast gäddorna var på gång.

En andra tur för året till en liten halländsk sjö. Det skulle bli en abborrtur men de var inte på humör alls. Jag såg massor av fina abborrar på ekoloden men de ville inte äta idag. Endast några små ville bita och de var inte de som jag ville ha.

På väg ner gick tempen från 2 minus till 3 plus på bara några timmar. Tanken var att utmana de stora abborrarna som finns i sjön.

Sjösättningen går smidigt och så ut på vattnet. Provar att hitta de lite större abborrarna utanför en stor risvase där det ofta samlas fin fisk. Jag ser några som är stora och börjar fiska på dem. Efter en stund utan minsta känning kommer första hugget och lösningen är nära. Men det är tyvärr fel art med en liten gädda på något kilo är det bara att fortsätta.

Något senare kommer det ett fint eko bara 4 meter under ytan och det borde ju vara en ok gös. Men den gösen förvandlas snabbt till ännu en krokodil när den hugger.

EN stund är det gott på sjön så man kan ta det lugnt ock njuta, men det skulle förändras fort.

Tittar ni noga på bilden ser ni att det blev riktigt svart på himlen och så fylldes den med snö. På bara någon minut blev det helt vitt i båten. Dax att åka hem.

Lämna ett svar