Du visar för närvarande Ekolodsanvändandet har blivit så viktigt för sportfisket i världen att alla vill lära sig mer. Mina ekolodsböcker är unika och ger all den info man behöver. Agnes på tidningen ville veta mer och skriver så här om det.

Ekolodsanvändandet har blivit så viktigt för sportfisket i världen att alla vill lära sig mer. Mina ekolodsböcker är unika och ger all den info man behöver. Agnes på tidningen ville veta mer och skriver så här om det.

Agnes Westberg på Borås Tidning ringde och frågade om jag kunde berätta om allt jag gör när det gäller utbildningar med ekolod och navigation. Jag bjöd ut henne och en fotograf till båten och så tog vi en förmiddag på sjön i sol och stiltje. .

När det gäller sportfiske har jag genom åren varit och utbildat alla generalagenter för de olika ekolodsfabrikaten i Sverige. Som Garmin, Lowrance, Raymarine, och Humminbird. När det gäller samhällssäkerhet har det även blivit utbildningar för brandkåren och larmpersonal och nu väntar polisen. Alla vill ju veta om det ligger en försvunnen person på botten i ett vattendrag. Så att vara ekolodsfreak som jag, kräver att man kan sin sak för att kunna få andra att förstå som inte är fiske-dårar.

Ute på den kav lugna sjön hade vi en väldigt trevlig förmiddag med god fika och många trevliga skratt. Lite spänning fick vi också när vi inte visste om drönaren som tog några av de fina bilderna i artikeln, skulle landa i båten eller missa den och falla i sjön och försvinna. Men allt gick bra och det kan du läsa om i länken här nedan.

Jag lade in den på bloggen från PDF så det kan vara lite dåligt focus , men det är mitt fel.

Ekolodsboken 1 , den svarta är Sveriges genomtiderna mest sålda sportfiskebok.

Ekolodsboken 2 den blå som handlar om ,chirpsignaler, sidescan , downscan , panoptix mm är på god väg att förmedla dessa kunskaper till Sveriges sportfiskare.

Lämna ett svar