Du visar för närvarande NATTFISKE GAV MÅNGA GÖSAR

NATTFISKE GAV MÅNGA GÖSAR

Kommer ut en liten stund på sjön mot kvällen. Pratar med ett par andra som fiskar gös med spinn. Det har nappat ganska många gösar det sista så förhoppningarna är goda .

Det är nästan vindstilla och båten ligger kvar där man lagt den. Ser omgående flera gösar så jag lägger bara båten till rätta och börjar fiska . Redan i andra kastet är det en gös som tar ett snabbt simtag och så är det spänn i spöt. Jag provar för dagen med att fiska med en spinnrulle vilket jag normalt inte gör i mitt gösfiske. Nu är det några nya ABU Spike som jag vill prova och det fungerar bra ihop med ett Berkley E- Motion spö . Att få fisk i andra kastet innebär oftast att gösarna är lite på gång och det kan bli flera. Mitt antagande är rätt och under den första halvtimman får jag 8 st , alla är normalgösar mellan 2 – 4 kg. När det är avklarat och jag blivit varm i kläderna ska jag förbereda för ett sent kvällsfiske.

Gösarna är hungriga och det nappar ganska flitigt och det är ju kul när jag provar ny utrustning. När jag ska ta några foton med telefonen krånglar det så bilderna blir inte så bra i kväll.

Jag provar lite olika beten för att få en bild av vad fisken vill hugga på idag. Det fungerar med SikVibe i silverflake , ljusgrön och min somriga favorit som var på bilden ovan.

Lite senare in på natten när mörkret faller får jag ytterligare några men de är väldigt griniga under de timmar jag fiskar. Jag trodde det skulle bli annorlunda men de är trögare under mörkret än i ljuset.

Att ta bilder i håven var inte enklast men den här duger.

Skitfiske Bo

Lämna ett svar