Du visar för närvarande Bad 25 grader i vattnet och krokodiler

Bad 25 grader i vattnet och krokodiler

Det är 34 grader i luften inne vid bryggan och nästan 28 i vattnet under båten. Inne på grunt vatten där där inte vinden kommer åt är det ljummet i ytvattnet nästan för bra för att vara sant.

VI lägger till på den lilla sandstranden för att bada en stund i den gassande värmen. Solen står som en svetslåga på himlen så att vara i solen kostar på för hela kroppen. Vi badar under en lång stund och tar sedan på oss för att gå upp och titta på den stora ruinen uppe på ön.

Badet i det 25 grader varma vattnet gav lite svalka men inte mycket.

Dags att ta sig ut på sjön där det är lite svalare.

Peter med spöt i handen och fisk på jiggen.

Efter att jag sökt lite med livescope runt båten ser jag några fina fiskar. Jag tar spöt och släpper ner för att visa hur man göra. Så sere jag på livescope hur en hygglig fisk kommer som en raket ut från ett träd på botten och så är det full fart på spöt. Här symboliserat av Peter som senare fick fler egna gäddor.

En otrevlig bekantskap när man är ute efter gös. En vuxen gädda som inte vill släppa taget . Den var duktig på att svälja kan jag lova.

Det är ibland full fart på gäddorna och det har det varit de sista gångerna jag varit ute på den här skjön. Den här krokedilen var lätt över 100 cm.

Att få vara guide till nybörjare på vertikalfiske är trevligt för det är ju så intressant med vad ekolodet visar. Peter som fiskade gjorde det bra och fångade fler fina gäddor, som han före gösarna när det var tävling om jiggen.

Skitfiske.

Lämna ett svar