Du visar för närvarande Trevlig träff med Tony  från Mouse fishing

Trevlig träff med Tony från Mouse fishing

När jag fiskat en liten stund i den lilla sjön i Halland kommer det åkandes en båt och startar fiska in bit från mig. Efter en stund åker jag fram för att hälsa och se hur de fiskar. Det är Tony Andersson från Mouse fishing samt hans teamkompis Maria som är i full gång med att kasta efter gädda. Vi snacka lite om fisket och lite annat innan de sätter igång att jaga gäddorna igen. Han har ju båten fullkittad med Garmin grejor så vi pratade lite Livescope när vi ändå hade chansen.

Tony är ju en grym gäddfiskare som vunnit alla möjliga tävlingar så jag försökte lära mig lite när jag hade chansen. Han har dessutom bättre sällskap i båten än jag kan skryta med. Men samma organiserade kaos som fanns hos honom, finns nog hos alla . Tittar man på pulpeten ser kan man se många olika krokförsedda beten .

Här ett exempel på ett bete som är Tonys, för utom de han är mest känd för sin mus-imitationer. Här en liten som fungerar på gös och större abborre. Krokarna som är med på bilden här under är Tonys egna, stingray.

På det hela en trevlig stund med trevligt sällskap. Att vara en grym fiskeguide kräver en del kunskaper som behövs när man jagar gädda idag när de inte vill äta.

Tack Tony för en trevlig stund på sjön.

Lämna ett svar